Arthur Chapman   cc-by-nc-2.0

Cyttaria is a genus of Fungi in the family Cyttariaceae.

EOL има податоци за 2 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Cyttaria. Погледајте го овој вид на GBIF