dcsimg
Matt Muir   cc-by-nc-sa-4.0

Aspidimorpha is a genus of тврдокрилци in the family Chrysomelidae.

EOL има податоци за 3 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Aspidimorpha. Погледајте го овој вид на GBIF