2007 Luigi Rignanese   cc-by-nc

Lens (Леќа) is a genus of Archaeplastida in the family бобови.

EOL има податоци за 5 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Леќа. Погледајте го овој вид на GBIF