sarah faulwetter   cc-by-nc-sa

Elopomorpha (јагулолики) is a superorder of зракоперки.

EOL има податоци за 11 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на јагулолики. Погледајте го овој вид на GBIF