Brian Gratwicke   cc-by

Vertebrata (’рбетници) is a subphylum of животно.

EOL има податоци за 6 атрибути, и тоа:

Brian Gratwicke   cc-by

Живеалишта на ’рбетници

Средините во кои живеат многу видови на ’рбетници. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови ’рбетници.

Живеалишта на ’рбетници

Средините во кои живеат многу видови на ’рбетници. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови ’рбетници.