dcsimg
WoRMS Editorial Board   cc-by-nc-sa-4.0

Desmoscolecidae is a family of roundworms.

EOL има податоци за 25 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Desmoscolecidae. Погледајте го овој вид на GBIF

Живеалишта на Desmoscolecidae

Средините во кои живеат многу видови на Desmoscolecidae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Desmoscolecidae.

WoRMS Editorial Board   cc-by-nc-sa-4.0

Живеалишта на Desmoscolecidae

Средините во кои живеат многу видови на Desmoscolecidae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Desmoscolecidae.