dcsimg
  cc-by-nc-sa-3.0

Dentaliida is an order of Мекотели.

EOL има податоци за 14 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Dentaliida. Погледајте го овој вид на GBIF