cc-by-nc-sa-3.0

Bryoria is a genus of Fungi in the family Parmeliaceae.

EOL има податоци за 5 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Bryoria. Погледајте го овој вид на GBIF