David Bygott   cc-by-nc-sa

Squamata (лушпари) is an order of ’рбетници.

EOL има податоци за 16 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на лушпари. Погледајте го овој вид на GBIF
David Bygott   cc-by-nc-sa

Живеалишта на лушпари

Средините во кои живеат многу видови на лушпари. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови лушпари.

Живеалишта на лушпари

Средините во кои живеат многу видови на лушпари. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови лушпари.