dcsimg
2011 Bill Stagnaro   cc-by-sa-3.0

Papilio troilus (Spicebush swallowtail) is a species of butterflies in the family swallowtail butterflies. Flowers are visited by Spicebush swallowtail.

EOL има податоци за 11 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на <i>Papilio troilus</i> Linnaeus 1758