dcsimg
Слика од Amoeboaphelidium Scherffel 1925
Life » » Fungi »

Aphelidea

  cc-by-nc

Aphelidea is a class of Fungi.

EOL има податоци за 2 атрибути, и тоа:

  cc-by-nc

Живеалишта на Aphelidea

Средините во кои живеат многу видови на Aphelidea. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Aphelidea.

Живеалишта на Aphelidea

Средините во кои живеат многу видови на Aphelidea. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Aphelidea.