dcsimg
Ton Rulkens   cc-by-sa-2.0

Manihot esculenta is a species of Archaeplastida in the family Млечки.

EOL има податоци за 75 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Manihot esculenta Crantz. Погледајте го овој вид на GBIF