Andy Potter   cc-by-sa-3.0

Dioscorea communis (блужд) is a species of Archaeplastida in the family Dioscoreaceae.

EOL има податоци за 22 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на блужд. Погледајте го овој вид на GBIF