dcsimg

Agapanthus campanulatus is a species of Archaeplastida in the family Кокичиња.

EOL има податоци за 6 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Agapanthus campanulatus F. M. Leight.. Погледајте го овој вид на GBIF