dcsimg
Mauricio Mercadante   cc-by-nc-sa

Xylopia sericea is a species of Archaeplastida in the family Annonaceae.

EOL има податоци за 24 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Xylopia sericea A. St.-Hil.. Погледајте го овој вид на GBIF