dcsimg

Научни имиња

Претпочитани имиња

Squamella
Род — признено од EOL Dynamic Hierarchy 1.1иEOL Dynamic Hierarchy 1.1
Појдовен таксон од Catalogue of Life in Species 2000 & ITIS Catalogue of Life
Squamella
Род — признено од Australia Species List,Paleobiology Database иwikipedia EN
Squamella S. Hammer
Род — признено од GBIF classification
Squamella S. Hammer 2001
Род — признено од EOL Dynamic Hierarchy 0.9

Алтернативни имиња

Squamella

Народни имиња

Нема народни имиња поврзани со таксонов.

Згрижени чиноследи за Squamella

GBIF classification

Plantae
Tracheophyta
Скратени се уште 760 варијанти заради уредност
Полн список ќе најдете во ресурсната податотека.