dcsimg
Bas Kers (NL)   cc-by-nc-sa

Narcissus pseudonarcissus is a species of Archaeplastida in the family Кокичиња.

EOL има податоци за 19 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Narcissus pseudonarcissus L.. Погледајте го овој вид на GBIF