dcsimg

Слика од Trillium ovatum Pursh

Слика од Trillium ovatum Pursh

Опис:

Нема зададено опис на предметот.

Се јавува на следниве страници:

Сликата ја нема во ниедна збирка.

Информации за изворот

лиценца
cc-by-nc-sa-3.0
авторски права
2013 California Academy of Sciences
фотограф
Gerald and Buff Corsi
изворно
изворна податотека
посети извор
соработничко мреж. место
CalPhotos
ID
CalPhotos:6666 6666 0313 0020