dcsimg

Слика од Mucoromycota

Слика од Mucoromycota

Опис:

Mushroom Observer Image 483879: Glomus coremioides (Berk. & Broome) D. Redecker & J.B. Morton

Се јавува на следниве страници:

Сликата ја нема во ниедна збирка.

Информации за изворот

лиценца
cc-by-nc-sa-3.0
авторски права
Danny Newman
фотограф
Danny Newman
изворно
изворна податотека
посети извор
соработничко мреж. место
Mushroom Observer
ID
Image-483879