dcsimg

portrait

Слика од Aphelidea

Опис:

Amoeboaphelidium (a-me-boe-aff-ell-id-ee-um) Phase contrast.

Се јавува на следниве страници:

Сликата ја нема во ниедна збирка.

Информации за изворот

лиценца
cc-by-nc
автор
David Patterson, Linda Amaral Zettler, Mike Peglar and Tom Nerad
добавувач
micro*scope
изворно
изворна податотека
посети извор
соработничко мреж. место
micro*scope
ID
27470553